01 December 2008

Boodschap van algemeen nut

10 zaken die je nog niet wist over je penis
Iedere normale man heeft een penis maar hoeveel mannen weten de waarheid over hun edelste deel ? Lees de 10 geheimen over je penis ...

Tien penisgeheimen


1. Penisverkleining door roken. Roken kan je penis inkorten tot max. 1 cm. Bij een penis in erectie gaat het allemaal om bloedtoevoer. Aangezien roken lijdt tot adervernauwing werd bij testen ook vastgesteld dat erecties direct verdwijnen bij het inademen nicotine, sigaretten of sigaren dampen. Bovendien is het risico op erectiestoornissen recht evenredig met het aantal dagelijks gerookte sigaretten.

2. Klaarkomen gaat hersenloos. Hersenen zijn omzeggens overbodig bij het klaarkomen. Het ejaculatiesignaal komt rechtstreeks uit het ruggenmerg (slecht nieuws dus voor ruglijders en herniapatienten).

3. Gemiddelde geslachtsdaad duurt 2,5 minuten. Zoveel heeft de gemiddelde man (of penis) nodig om zijn ultieme hoogtepunt te bereiken. Veel mannen kunnen dus niet lang volhouden. ...

4. Knappe mannen hebben beter zaad. Bij Spaans onderzoek werden er foto's van mannen met goed, gemiddeld en slecht sperma getoond aan vrouwen. De opdracht was simpel: Kies de knapste man eruit. De volgens vrouwen goeduitziende soortgenoten werden aangewezen. Deze exemplaren hadden ook het beste zaad.

5. Reconstructie van besneden penis is mogelijk. De nog beweegbare huid van de penisschacht wordt dan over de eikel getrokken en vastgeplakt. Nadien zal er een stretch-techniek met plastic ringen en kapjes voor je worden uitgewerkt. Anderszijds is dit ook chirurgisch op te lossen.

6. Penisgrootte is niet onbelangrijk. 'Size does matter'. Een grote penis zal een grotere zaadverplaatsing maken bij vrouwen met meerdere bedpartners. Een cruciale vaststelling in het opzicht van je concurrerende zaadgenoten. Als je penis dan ook nog erg dik is zal vrouwlief dit vast niet erg vinden.

7. Mannelijk orgasme is van korte duur. Het klaarkomen van de man duurt doorgaans slechts 6 seconden. Het is wel veel heviger van vrouwen... maar het orgasme van vrouwen kan wel liefst tot 22 seconden duren!

8. Eén penis is goed voor duizenden vrouwen. De penis de meeste vrouwen tussen 1770 en 1784 plezier aan beleefden was die van koning Fatefehi van Tonga. Deze vent ontmaagde naar schatting 37.500 vrouwen. Gemiddeld zo'n 7 maagden per dag dus.

9. Oorzaak van penisbreuken komt meestal door hevige mannen. Hevig masturberen is de meest voorkomende oorzaak. Penisbreuk is een scheuring van de wand van één van de zwellichamen. Tja, sommige mannen hebben sterke handen. ...

10. Een minderheid mannen kunnen zichzelf pijpen. Slechts 1 op 400 mannen zijn lenig genoeg om zichzelf te pijpen. We mogen er dus vanuit gaan dat elke man dit reeds probeerde.

via Mensworld

No comments:

Post a Comment